Informacije o kursu

Nivo:

Srednji/Napredni

Početak:

8. april

Trajanje:

8 nedjelja

Broj polaznika:

30

Prijave do:

4. april

Predavač:

Aleksandar Dlabač

Cijena:

Besplatno

Game Development kroz Unity alat

Sjajne vijesti za sve ljubitelje game developmenta! Developers Lab u saradnji sa Codelab-om i sjajnim predavačem Aleksandrom Dlabačem organizuje kurs – Game Development kroz Unity alat.

Počevši od 8. aprila, polaznici kursa imaće priliku da se u periodu od 8 nedjelja upoznaju sa procesom razvoja igrica uz pomoć Unity alata. Ovaj kurs je idealan za sve one koji žele da uđu u svijet razvoja igara i postanu dio dinamične game development zajednice. Kurs će se održavati subotom u Coinis Hub sali na Elektrotehničkom fakultetu, u trajanju od 2 sata. Nakon završenih predavanja, polaznici će u periodu od 2 – 3 nedjelje raditi u timovima na implementaciji osnovne verzije igre.

Napomena: Obavezno je predznanje iz programiranja u bilo kom programskom jeziku, kao i posjedovanje računara na kojem se nesmetano moze izvršavati Unity.

Šta vam kurs donosi?

  • Ovladaćete Unity alatom za razvoj igara
  • Steći ćete kvalitetne osnove za dizajn i razvoj igara
  • Unaprijedićete programsko znanje sa C#
  • Naučićete matematičke osnove potrebne za razvoj igara
  • Naučićete da samostalno kreirate vlastite igre i postaćete dio zajednice stručnjaka i entuzijasta koji dijele vaša interesovanja

 

✅  Broj mjesta je ograničen na 30

✅  Naravno, kurs je BESPLATAN

⏱️ Dan i vrijeme: Subota od 12h, počevši od 8. aprila

📍 Mjesto: Coinis Hub sala (ETF)

 

Aleksandar Dlabač je softverski i inženjer elektronike sa preko 30 godina iskustva. Osnivač je kompanije Codelab. Ima iskustvo u radu u preko 20 tehnologija, a imao je priliku da sarađuje sa vodećim svjetskim naučnim centrima i kompanijama (NASA, Rolce Royce..). Član je međunarodne organizacije Mensa i autor preko 30 naučnih radova.

Ostali kursevi