Često postavljana pitanja

Da, nakon uspješnog završetka kursa kandidat dobija sertifikat. Trenutno smo u procesu dobijanja sertifikacije od Ministarstva prosvjete za validanost sertifikata.

Zavisi od kursa koji ste odabrali. Najčešće kurs ne traje duže od 3 mjeseca, a održavaju se dva puta nedeljno po 2h u popodnevnim terminima. Za veći dio kurseva postoje snimljena predavanja, tako da lokacija često ne predstavlja problem.

Taj termin se odnosi, kao što i samo ime kaže, programiranje u paru. Kandidati će sa raditi tokom predavanja i zadatke, vježbe, projekte, zajedno sa polaznicima.

Odabirom kursa, na samom vrhu stranice se nalazi pdf dokument koji sadži detaljne informacije o odabranom kursu.

Propušteni časovi koji se oranizuju uživo se ne nadoknađuju ali predavač sa kandidatom koji je propustio prethodni čas može da prodiskutuje prethodno predavanje tokom pauze za ostale kandidate. Napominjemo da skoro svi kursevi imaju i snimljen sadržaj.

Da, svakako ali ne očekujte odgovor predavača u istom momentu. Najčešće predavač odgovara najkasnije u naredna 24h od slanja pitanja.

Rad domaćih i projekata se vrednuje, vrlo je preporučljiv za utvrđivanje gradiva. Radi se na prilično praktičnim domaćim zadacima i projektima sa kojima ćete se susreti tokom rada ako budete nastavili da se razvijate u oblasti programiranja.

Obično organizujemo i kurseve za početnike. Svakako, u okviru mentorskih sesija imamo i obuke za početnike.

Benefiti nakon zavšetka nekog od kurseva su brojni ali skoro sve je na vama. Ako ste završili neki od početnih kurseva dobili ste sliku šta je programiranje, savladali ste osnove nekog programskog jezika, vidjeli ste kako se radi timski ali ste na samom početku puta razvoja vaše programerske karijere. U slučaju da ste završili neki od naprednih kurseva, osim što ćete savladati neke naprednije stvari u programiranju i raditi na konkretnim projektima sa kojim ćete se srijetati u praksi, najbolji će dobiti ponudu za zaposlenje u nekoj o naših partnerskih kompanija.

Da, organizujemo i naprednije kurseve. Pratite naše objave da na vrijeme saznate kada će biti otvorene prijave za ovakve kurseve. Takođe, sa mentorom je dogovoriti i naprednije online sesije.

Da, u slučaju da se kandidat tokom kursa istakne sa velikim interesovanjem da kasnije i radi ono što je učio, da i dalje nastavi da se usavršava, dobiće mogućnost probnog rada, nakon koga može da dobije ponudu za posao u nekoj od partnerskih kompanija.

Da, to možete uraditi popunjavanjem forme koja se nalazi na vrhu ove stranice ili slanjem upita na mail [email protected]

Da. U slučaju da ne posjedujete vaš laptop, a niste u mogućnosti da ga nabavite, možemo ga obezbijediti za vas u periodu održavanja nastave.

U zavisnosti od kursa, a naglašeno je u opisu pojedinačnog kursa. Prijave za mentore su uvijek otvorene.

U tom slučaju radi se selekcija kandidata gdje predavač na kursu na kome se prijavio kandidat i koordinator uz kratak razgovor sa svim prijavljenim vrše selekciju najboljih među prijavljenim.

Većina naših kurseva su besplatni, ali se vrši selekcija kandidata. Ono što naplaćujemo su mentorske sesije, a trudimo se da cijene ne budu visoke.

U slučaju da kandidat nije zadovoljan sa kursom koji prati, uz obrazloženje, vršimo povraćaj novca u cjelini ukoliko se radi o predavanjima koja nisu besplatna.

Ne možete da neđete odgovor na svoje pitanje? Kontaktirajte nas direktno