Informacije o kursu

Nivo:

Osnovni

Početak:

6. novembar 2019.

Trajanje:

4 do 5 sedmica

Broj polaznika:

10

Prijave do:

3. novembra 2019

Predavač:

Balša Lazarević

Cijena:

Završen

WordPress

Preuzmite plan

U okviru ovog kursa upoznaćete se sa osnovama i značajem veb razvoja i naučićete kako da napravite svoj vebsajt bez ičije pomoći, od zakupa domena i podešavanja servera do kreiranja samog vebsajta i prilagođavanja svojim idejama i potrebama. Kroz kurs ćete takođe naučiti i kako da odaberete najbolji dizajn za svoju ideju, kako da ga prilagodite svojim zamislima kroz modifikovanje kroz CSS i JavaScript, i kako da na najbrži način objavite svoj proizvod na internet.

 

U daljem dijelu kursa ćemo vas naučiti kako da podesite svoj vebsajt i server za najbolje performanse, kako da prepoznate i da se zaštitite od malicioznih korisnika (hakera, bot mreža i DDOS napada), kako da optimizujete sadržaj za najbolje pozicioniranje na pretraživačima (Google, Bing, Yahoo), a naučićemo vas i kako da povežete svoj vebsajt i sadržaj sa Google Analytics i Facebook Pixel platformom.

 

 

Glavni cilj kursa je da naučite kako da na jednostavan način od ideje kreirate gotov proizvod i objavite ga online, bilo da je vaš cilj prezentacioni vebsajt kompanije ili promocioni vebsajt koji prati vašu marketing kampanju, i sve to koristeći interfejs i minimalno programiranje. Takođe, upoznaćemo vas sa najboljim praksama vezano za pomenute oblasti i servise, tako da ćete moći da kreirate potpun i kvalitetan proizvod.

Ostali kursevi