Informacije o kursu

Nivo:

osnovni/srednji

Početak:

22. jun 14:15h

Trajanje:

2,5h

Broj polaznika:

30

Prijave do:

20. jun

Predavač:

Balša Lazarević

Cijena:

besplatno

NodeJS kreiranje paketa

Radionica pruža učesnicima priliku da dublje istraže svijet open source softvera kroz prizmu JavaScript jezika i njegovog NPM (Node Package Manager) sistema. Ova radionica će učesnicima omogućiti da steknu dublje razumijevanje koncepta open source-a, kao i da se upoznaju sa specifičnostima njegove primjene u JavaScript ekosistemu i kako mu mogu doprinijeti.

 

Detalji radionice:

⏱️Datum i Vrijeme: 22. jun, 14:15h

📍Lokacija: Coinis Hub sala (ETF)

🧑‍💻Predavač: Balša Lazarević, Dev Team Lead, iGamingPlatform.com

✅Broj polaznika: 30

✅Predavanje je BESPLATNO

 

Glavni fokus radionice će biti kreiranje sopstvenog paketa, što uključuje definisanje funkcionalnosti, pisanje koda, dokumentaciju i objavljivanje paketa. Kroz interaktivne vježbe i praktične primjere, učesnici će biti vođeni kroz cijeli proces razvoja i objavljivanja paketa, omogućavajući im da steknu praktično iskustvo i samopouzdanje u radu sa open source tehnologijama.

Na kraju radionice, učesnici će biti osposobljeni da samostalno kreiraju i objave svoje JavaScript pakete, doprinoseći tako širenju i unapređenju open source zajednice. Ova radionica je idealna za sve koji žele da dublje razumiju kako funkcioniše open source ekosistem, kao i za one koji žele da aktivno doprinose razvoju rješenja u JavaScript-u.

 

O predavaču:

Balša Lazarević je predavač na radionicama kao što su Open Source, AI Etika, i slične. Diplomirao je ekonomiju, ali je programiranje mnogo zanimljivije + može da se radi remote. Najviše vremena provodi učeći i eksperimentišući sa novim stvarima i tehnologijama i zanima ga uticaj tehnologije na naš svakodnevni život.

Ostali kursevi