Informacije o kursu

Nivo:

3. oktobar

Početak:

Trajanje:

2 dana

Broj polaznika:

15

Prijave do:

1. oktobra

Predavač:

Cijena:

Zavrsen

Meet IT radionica

U saradnji sa Meet IT organizujemo radionicu za srednjoškolce na engleskom jeziku. Radionica će se održati 3. i 4. oktobra preko Zoom platforme.

Meet IT je organizacija koja se bavi organizacijom STEM radionica širom svijeta. Nešto više o njima možete naći na MeetIT

 

Ove godine su odabrali i našu zemlju. Njihovi predavači su studenti fakulteta Oxford, Cambridge, pripravnici u većim kompanijama, kao što je npr. Google. Zbog trenutnog toka epidemije radionica će se održati online preko Zoom platforme.

Radionica je namijenjena za srednjoškolce koji imaju dobro poznavanje matematike i solidno poznavanje algoritama. U nastavku se nalazi plan i program radionice Podgorica Workshops plan-2

Nakon prijave, a najkasnije do 2. oktobra, ćemo poslati sve dodatne informacije na mail koji ste unijeli prilikom prijave. Takođe, organizovaćemo kratak Zoom razgovor istog dana čisto da se kratko upoznamo.

Napomena: pauze će biti malo drugačije organizovano u odnosu na raspored radionice jer je ovo bilo predviđeno u slučaju organizovanja radionice uživo.

Ostali kursevi