fbpx

Tim

Home   /   Tim

Biografije

Saznajte sve o našem timu

Stevan Čakić

Stevan Čakić

Predavač i koordinator

Pozdrav. Ja sam Stevan iz Podgorice. Diplomirao sam na PMF-u, u Podgorici 2016. godine, smjer računarske nauke. Programiranjem se bavim 4 godine. U tom periodu bio sam uključen u više projekata gdje sam koristio razne programske jezike i tehnologije (JavaScript, ReactJS, NodeJS, Python, Django, AWS, PHP, MySQL, MongoDB, itd.). Danas se bavim istraživačkim radom na Univerzitetu Donja Gorica, a naravno svakodnevno se bavim i programiranjem.

Ono šta me najviše ispunjava je obuka budućih programera, posebno onih koji imaju veliku želju za učenjem i usavršavanjem.  Do sada sam bio predavač na više kurseva sa nekoliko grupa programera, od kojih danas većina radi na prilično izazovnim i kompleksnim projektima, a u kojim sam i ja bio ili sam i dalje uključen.

Marko Roganović

Marko Roganović

Predavač

Pozdrav, moje ime je Marko, imam 23 godine. Bavim se programiranjem 4 godine. Volim da radim na svim segmentima projekata, od animacija do obrade velike količine podataka, reda par miliona redova. Tokom mog programerskog iskustva radio sam na prilično izazovnim projektima kroz koje sam koristio razne programske jezike (JavaScript, PHP, Python, Go, Rust).

Osim programiranja, volim da slušam TED govore, čitam, igram fudbal. Do sad sam radio sa jednom grupom programera, a među njima ima i onih sa kojim danas radim na zajedničkim projektima

Aida Ismailisufi

Aida Ismailisufi

Predavač

Pozdrav. Ja sam Aida iz Podgorice. Biću predavač na kursu Uvod u programiranje (Python). Diplomirala sam na Fakultetu za informacione sisteme i tehnologije 2018. godine, na kojem nastavljam i magistarske studije. Kao Data Reporting Analyst se bavim različitim aspektima razvoja u IT-u.

Radom u timu mladih programera sam znatno proširila svoje znanje i izrazila želju da to znanje prenesem i na osobe koje žele da uđu u svijet informatike. U slobodno vrijeme se bavim usavršavanjem baza podataka i analize sistema.

Tamara Jelić

Tamara Jelić

HR i marketing

Zdravo. Moje ime je Tamara. Nisam predavač, ali sam tu da vam pomognem oko svih pitanja i informacija vezanih za kurseve.
Završila sam engleski jezik, smjer književnost, ali sam svoju karijeru profesora odložila za neko mirnije vrijeme i odlučila da se posvetim marketingu. S toga, Developers Labu pomažem da dođe do što većeg broja ljudi.

Programiranjem se ne bavim, ali me svijet informacionih tehnologija zanima već nekoliko godina.
Uvijek imam veliku želju za učenjem, i sama ću pohađati neke od kurseva ili radionica, jer Developers Lab pruža mogućnost svima da nauče osnove programiranja i da se usmjere onamo gdje se najbolje pronalaze.

Stefan Miladinović

Stefan Miladinović

Predavač

Pozdrav, moje ime je Stefan. Apsolvent sam matematike i računarskih nauka na UCG, odlučio sam da uporedo sa studijama radim kako bih teoriju primijenio u praksi i na najbolji način usavršio svoje znanje. Dio sam mladog IT tima gdje radim na razvoju naprednih aplikacija, uglavnom za Web. Moj reon djelovanja je najčešće razvoj interfejsa za web. Od nedavno sam se posvetio i razvoju beckenda za manje aplikacije. U slobodno vrijeme se, takođe, bavim dizajnom.

Kao i većina programera, svakodnevno pratim nove standarde i tehnologije u programiranju. Sve što sam do sada naučio volim da podijelim sa kolegama pa se od nedavno bavim i mentorstvom mladih programera.

Balša Lazarević

Balša Lazarević

Predavač

Zdravo, ja sam Balša. Apsolvent sam na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, a de facto programer od 2013. godine. Na početku studija sam počeo profesionalno da se bavim programiranjem i imam sreću da često radim na zanimljivim projektima kao i tehnologijama.

Volim timski rad zato što pruža jedinstvenu mogućnost razmjene znanja i iskustava. Za mene, idealno slobodno vrijeme podrazumijeva more, šah i Xbox.