fbpx

FAQs

Home   /   FAQs

Najčešće postavljana pitanja

Da, nakon uspješnog završetka kursa kandidat dobija sertifikat.

Zavisi od kursa koji ste odabrali. Najčešće kurs ne traje duže od 3 mjeseca, a održavaju se dva puta nedeljno po 2h u popodnevnim terminima.

Taj termin se odnosi, kao što i samo ime kaže, programiranje u paru. Kandidati će sa raditi tokom predavanja i zadatke, vježbe, projekte, na kojima će raditi sa još nekim kandidatom.

Odabirom kursa, na samom vrhu stranice se nalazi pdf dokument koji sadži detaljne informacije o odabranom kursu.

Da, moguće je plaćanje na dvije rate. Prva rata se najkasnije uplaćuje neposredno nedelju dana prije početka kursa, a ostale tokom kursa, i to unaprijed. Moguće je plaćanje na onoliko rata koliko sami kurs traje (u mjesecima, npr. ako kurs traje 3 mjeseca moguće je plaćanje u 3 rate). Kandidati koji uplate cijeli iznos prije početka kursa, dobijaju popust od 10% na ukupnu cijenu. Popust za studente i nezaposlene 15%

Propušteni časovi se ne nadoknađuju ali predavač sa kandidatom koji je propustio prethodni čas može da prodiskutuje prethodno predavanje tokom pauze za ostale kandidate.

Osim samih predavanja, domaćih i projekata, u cijenu su uključene i konsultacije sa predavačem, upućivanje polaznika u kom pravcu razvoja karijere da ide ukoliko ga nešto konkretno zainteresuje kao i slanje adekvatne literature.

Da, svakako ali ne očekujte odgovor predavača u istom momentu. Najčešće predavač odgovara najkasnije u naredna 24h.

Rad domaćih i projekata se vrednuje, vrlo je preporučljiv za utvrđivanje gradiva. Radićete na prilično praktičnim domaćim zadacima i projektima sa kojima ćete susreti tokom rada ako budete nastavili da se razvijate u oblasti programiranja.

Da, trenutno organizujemo jedan kurs za početnike i to Uvod u programiranje (Python)

Benefiti nakon zavšetka nekog od kurseva su brojni ali skoro sve je na vama. Ako ste završili neki od početnih kurseva dobili ste sliku šta je programiranje, savladali ste osnove nekog programskog jezika, vidjeli ste kako se radi timski ali ste na samom početku puta razvoja vaše programerske karijere. U slučaju da ste završili neki od naprednih kurseva, osim što ćete savladati neke naprednije stvari u programramiranju i raditi na konkretnim projektima sa kojim ćete se srijetati u praksi, najbolji će dobiti ponudu za zaposlenje u nekoj o naših partnerskih kompanija.

Da, a to smo osmislili kroz više kroz radionice koje će se periodično organizovati. Najavljujemo već dvije i to React i React Native, a druga NodeJS i MongoDB. Za obije radionice potrebno je solidno poznavanje JSa.

Da, u slučaju da se kandidat tokom kursa istakne sa velikim interesovanjem da kasnije i radi ono što je učio, da i dalje nastavi da se usavršava, dobiće mogućnost probnog rada, nakon koga može da dobije ponudu za posao u nekoj od partnerskih kompanija.

Da, to možete uraditi popunjavanjem forme koja se nalazi na vrhu ove stranice ili klikom na ikonicu u donjem desnom uglu i popunjavanjem forme.

Da. U slučaju da ne posjedujete vaš laptop, možemo da ga obezbijedimo za vas u periodu održavanja nastave.

U zavisnosti od kursa, a naglašeno je u opisu pojedinačnog kursa.

U tom slučaju radi se selekcija kandidata gdje predavač na kursu na kome se prijavio kandidat i koordinator uz kratak razgovor sa svim prijavljenim vrše selekciju najboljih među prijavljenim.

Trenutno ne ali za kurs web programiranje ovaj put pripremili smo iznenađenje. Dva najbolja kandidata, koji trenutno aktivno traže posao i/ili su studenti završnih godina studija iz oblasti ITa, a imaju veliku želju da se bave programiranjem, dobiće mogućnost da potpuno besplatno prate ovaj kurs. U budućnosti se nadamo da ćemo proširiti ovaj broj ili čak organizovati potpuno besplatan kurs ili radionicu.

U slučaju da kandidat nije zadovoljan sa kursem koji prati, uz obrazloženje, vršimo povraćaj novca u cjelini.

Ne mogu da pronađem odgovor. Pitaj nas ovdje direktno

Ime:
Email:
Broj telefona:
Naslov:

Pitanje: