fbpx

Detalji o kursu

Home   /   Meet IT radionica

Informacije o kursu

  • Početak:3. oktobar
  • Trajanje:2 dana
  • Broj polaznika:15
  • Prijave do:1. oktobra
  • Cijena Besplatno

Meet IT radionica

Active

U saradnji sa Meet IT organizujemo radionicu za srednjoškolce na engleskom jeziku. Radionica će se održati 3. i 4. oktobra preko Zoom platforme.

Meet IT je organizacija koja se bavi organizacijom STEM radionica širom svijeta. Nešto više o njima možete naći na MeetIT

 

Ove godine su odabrali i našu zemlju. Njihovi predavači su studenti fakulteta Oxford, Cambridge, pripravnici u većim kompanijama, kao što je npr. Google. Zbog trenutnog toka epidemije radionica će se održati online preko Zoom platforme.

Radionica je namijenjena za srednjoškolce koji imaju dobro poznavanje matematike i solidno poznavanje algoritama. U nastavku se nalazi plan i program radionice Podgorica Workshops plan-2

Nakon prijave, a najkasnije do 2. oktobra, ćemo poslati sve dodatne informacije na mail koji ste unijeli prilikom prijave. Takođe, organizovaćemo kratak Zoom razgovor istog dana čisto da se kratko upoznamo.

Napomena: pauze će biti malo drugačije organizovano u odnosu na raspored radionice jer je ovo bilo predviđeno u slučaju organizovanja radionice uživo.